Apelează la DOCTOR BUSINESS pentru o analiză financiară completă a afacerii tale

 Multe persoane aleg să-și deschidă propria afacere, pentru a fi independenți financiar și pentru a evada din monotonia unui job de la 9 la 17. Oamenii au visuri mărețe și planuri de afaceri incredibile, care, implementate corespunzător pot aduce beneficii clienților. Dar, câteodată, afacerile pornite de la zero pot avea anumite probleme, ce le pot pune în pericol existența firmei. Lipsa unei educații financiare se reflectă în afacerile gestionate prost. DoctorBusiness este platforma ideală prin care, în doar 5 secunde ai parte de o Analiză financiară a afacerii.



Greșeli în lumea afacerilor prin care antreprenorii pierd bani

Statistic vorbind, peste 30% din antreprenori pierd bani. De ce? Românii au dezvoltat afaceri, fără să dețină cunoștințele și aptitudinile economice necesare să reușească în lumea antreprenoriatului. Este ideal ca cel care pornește o afacere să aibă un plan bine pus la punct, să se informeze cu privire la competitorii săi, să cunoască piața și publicul țintă. Educația financiară este importantă, întrucât antreprenorii vor ști mai bine cum să gestioneze o situație critică întâmpinată pe parcursul afacerii lor sau vor cunoaște care sunt pașii pentru a obține un credit de finanțare pentru business-ul lor. Însă, oamenii nu acordă importanță acestor aspecte și aleg să-și deschidă propria afacere, fără a cunoaște riscurile sau care este cheia succesului. Dar cu aplicația DoctorBusiness afacerea ta se va dezvolta armonios și vei înțelege mai bine care sunt lipsurile ce stagnau evoluția acesteia. O analiză financiară în doar 5 secunde este posibilă cu DoctorBusiness, fără a fi nevoie de o întâlnire fizică cu un analist financiar. Sună incredibil! Nevoia de a avea informații structurate, relevante despre situația financiară a business-ului a dus la crearea acestei aplicații eficiente.



Beneficiile reale ale platformei DOCTOR BUSINESS

Vreți să aveți parte de afaceri profitabile, însă nu știți care sunt problemele care stau în calea dumneavoastră? Cele 4 cauze principale pentru care se pierd bani sunt lipsa unui cost control, neurmărirea încasărilor,  neurmărirea stocurilor, utilizarea capitalului de lucru pentru investiții. DoctorBusiness oferă răspunsurile necesare, precum și soluțiile aferente complicațiilor întâmpinate în afacerile voastre.

Ce face aplicația DoctorBusiness?

Aplicația DoctorBusiness realizează, în doar 5 secunde o analiză completă a situației financiare a firmei dumneavoastră, printr-o simplă încărcare a balanței contabile. Vă va furniza date despre punctele forte și vulnerabilitățile afacerii, precum și pașii pe care trebuie să îi urmați pentru redresare. De asemenea, antreprenorul care apelează la serviciile platformei DoctorBusiness va avea parte de rapoarte manageriale prin intermediul cărora clientul va înțelege pe unde pierde bani, unde sunt blocajele cash și cum poate interveni pentru diminuarea acestora.

Orice utilizator al platformei DoctorBusiness va avea parte de o analiză financiară personalizată, bazată pe cifrele afacerii. Și cea mai atractivă caracteristică a aplicației? Prețul serviciilor enumerate mai sus este de doar 50 de lei!

Beneficiile platformei DoctorBusiness sunt următoarele:

-        Este cea ieftină soluție de a avea un raport de analiză financiară personalizat afacerii tale – 50 de lei

-        În doar 5 secunde ai parte de analiza financiară a business-ului tău, pe baza balanței la orice lună

-        Limbaj prietenos care facilitează înțelegea termenilor economici

-        Beneficiezi de claritate asupra situației financiare și care sunt soluțiile reale pentru menține profitabilitatea afacerii sau redresarea ei.

-        Aplicația se poate folosi în mod anonim, fără a fi necesar să dai numele companiei

-        Afli și oprești pierderile de cash

Mai mult decât atât, prin platforma DoctorBusiness vei afla valoarea reală a afacerii tale și vei afla mai multe despre importanța indicatorului EBITDA (Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation and Amortization) pentru afacerea ta.

Aplicația îți furnizează cei 14 indicatori de performanță. Un KPI (indicator de performanță) este ca o busolă pentru afacerea ta și te ghidează spre drumul cel bun pentru atingerea obiectivelor strategice.



DOCTOR BUSINESS – pentru eficiența și profitabilitatea unui business

Profită chiar acum de aplicația momentului, care a ajutat până în prezent peste 100 de antreprenori, dornici să facă o evaluarea completă a afacerii lor, să obțină răspunsurile căutate pentru pierderile financiare suferite. Numerele contează într-o afacere, iar fondatoarea platformei DoctorBusiness ne arată că orice afacere poate fi salvată, dacă este realizat un raport de analiză financiară.  Prin aplicația DoctorBusiness ai parte de o imagine de ansamblu a afacerii tale și vei afla care estea starea de sănătate a business-ului tău. 

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2022!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Transformă-ți grădina într-o oază de relaxare cu Biano!

Cum am invatat sa vorbesc "retelistica"...

O zi din viata unei stampile datiere (sceneta in trei acte)