Un Craciun cu FARMEC

Sa-mi sccuzati evventuallele greselli de dactilloggrafiere dar...vva sccriu intteppenit pe hornul cassei mmelle! Nnorocc ca amm telefonul assta mobil cu minne ssi ppot ssa vva cer ajjuttor cumvva! 
Eu sunt Mmosul. Nu, nu mmos' Catalin ci Mos Craciun! Na ca am spus-o!!!

Da, Mosul exista...


M-au distrat dintotdeauna polemicile voastre - exista sau nu exista "Mosul"? Bineinteles ca exista! Stiu asta si parintii si bunicii si copiii vostri! Iar acum, in Noaptea Magica, trebuie sa ajung la toti copiii si la toti parintii si la toti prietenii de pe planeta aceasta! Ce, credeati ca e asa simplu?
Numai caa accum ssuntt inteppennitt pe horrnul assta...si mmi-eee taareeee friiig! 

Cineva calcula...


...ca ar trebui sa vizitez cateva zeci de case pe secunda pentru ca sa ajung in Noaptea Magica sa pun sub Pomul de Iarna toate cadourile. Asa e! Exact asa fac! 
Doar ca in seara asta...ca sa fiu sincer cu voi...sunt intr-o maxima intarziere...!!! Din pacate! Stau de jumatate de ora intepenit pe hornul casei si nu reusesc sa cobor pentru a pune sub brad cadourile pentru ai mei! Am asteptat intai sa mearga cu totii la culcare, apoi mi-am luat costumul din sifonier, m-am imbracat, am chemat renii, tot tacamul, am mers la Marele Depozit de Cadouri pentru Noaptea de Craciun, am luat ditamai sacii cu cadouri si...cand sa incep sa ii livrez, in loc sa intru pe usa pentru ca sa pun sub  brad cadourile pentru familia mea (ca doar aveam cheia!!!) am vrut sa fac o prima acrobatie, de antrenament, si mi-am incercat supletea corpului pe horn! Cred ca s-o fi umflat cumva costumul asta in ultimul an, altfel nu-mi explic! Ca doar nu m-oi fi ingrasat de la kilogramele de prajituri pe care mi le face zilnic prietena...
Nu stiu care-i cauza, dar, cum vva ssppuneam, am rramas aici, intteppenit!! Si ss-a lasat un ger affaraa...de-ti ingheata si mustattaa daramite degetele pe tastele telefonului!

Cadouri Farmec pentru familia mea


Am in sacul care a ramas intepenit odata cu mine niste cadouri Farmec!  Erau pentru tata, mama si prietena mea... 
Am citit undeva ca cei de la Farmec fac niste produse eficiente, create de specialisti. De fapt, tot pe blogul meu ati citit asa ceva, am scris acum vreo luna...
Intentionam sa las sub brad niste casete cadou pentru fiecare. Nu sunt scumpe, daca va intrebati oare ce cadouri aduce Mosul propriei familii, dar sunt foarte cautate ca produse cosmetice, avand ingrediente de ultima generatie. 

Ce voiam sa ii pun sub brad tatalui meu?



 Simplu - o caseta cadou Gerovital H3 MEN ACTIVE, care continea o borseta plus un sampon hidratant Gerovital H3 Men, un gel de dus revigorant Gerovital H3 Men si un antiperspirant Deodorant Gerovital H3 Men Active. Nu multe, dar s-ar fi bucurat enorm, mai ales ca tatal meu este un maratonist excelent, de mic copil (pe bune!!!) si ii plac astfel de cadouri care il "categorisesc" intr-un anume fel - Men Active! Va place cum suna, nu? Si va zic, se tine perfect pentru cei 60 de ani ai sai, desi nu ii dai mai mult de 50! A! Credeati ca Men Active se potriveste doar tinerilor care se zbantuie in cluburi? Ho-ho-ho!!! Dragii Mosului, ma faceti sa rad... "Active" poti fi si la 70 de ani, doar sa iti pastrezi corpul agil si mintea tanara!

Daca n-ar fi fost hhorrnul asstaa...si ffriggul de affaraa...as fi rrramass mmai mult cu vvoi la povessti, dar assaa...

Mamei mele ii gasisem tot ceva de la Farmec...o caseta cadou ArganPlus Keratina...



Contine un sampon "Argan Plus Keratina" si un "Argan Plus Ulei de Argan". Vedeti voi, mama a avut mereu un par frumos, bogat, iar cand era tanara si-l purta foarte lung si era tare mandra de el...
Cu siguranta s-ar bucura enorm sa vada ca "Mosul" nu a uitat de "obsesia" ei pentru produse de calitate pentru ingrijirea parului. Iar daca e un produs de la Farmec, brandul nr. 1 în preferințele romancelor, pe segmentul Care, cu atat mai bine.
Doar ca, intepenit in hornul asta, nu stiu daca voi fi in stare sa ii fac o bucurie dimineata, cand s-o uita sub brad...

Si ffriggul assta... Oare de ccand n-oi mai ffi curatatt hhorrnull asttaa? 


Ideea!!!


Acum, ca v-am tot scris despre produsele de la Farmec, mi-a venit o idee. Nu de alta dar nu am alta solutie de a reusi sa scap de aici...
Prietenei voiam sa ii pun sub brad tot o caseta cadou...



Continea o crema nutritiva cu multivitamine si o crema anti-rid vitalizanta SPF 10. Vorbesc la timpul trecut de continutul casetei pentru ca, de cand mi-a venit ideea, am inceput sa folosesc produsele pentru a ma destepeni de pe horn...sa stiti ca merge! Auziti ce spune pe ambalaj - hipoalergenice, fara parabeni si conservanti. Asta inseamna ca, la am auzit ca sunt de eficiente, n-o sa mai faca nici hornul casei riduri si nici n-o sa mi se irite costumul de Mos de la funingine! 
Ho-ho-hooo!!!! 
Gata, am alunecat pe horn! Sunt salvat!!! Multumesc, FARMEC! Chiar daca nu ti-am folosit produsele asa cum se cuvine...
Pun repede cadourile pentru mama si pentru tata sub brad, imi curat un pic barba, imi pun costumul de rezerva din sifonier si ies...trebuie sa bat in noaptea asta orice record! Deja am pierdut o ora pe hornul casei mele.

P.S. Dimineata ii voi cumpara prietenei cateva cadouri Farmec. Pai daca "Mosul" nu i-a adus nimic anul acesta??? 

Ho-ho-hooooo!!!! 

Artticol scriss pe hhornul cassei ppenntru proba FARMEC din cadrul competitiei SSUPPER-BLOGG 2016! 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Transformă-ți grădina într-o oază de relaxare cu Biano!

Cum am invatat sa vorbesc "retelistica"...

O zi din viata unei stampile datiere (sceneta in trei acte)