Vii cu noi la PartySnap?

- Unde???

Acesta a fost raspunsul meu la intrebarea Andreei, colega mea de la marketing care venise sa ma invite la petrecerea lunara a firmei. 

- PartySnap!

Hmm... PartySnap. Ce-o mai fi si asta?
Nu eram de felul meu un animal social, desi aceasta era definitia omului in conceptia lui Aristotel; mai mult, colegii imi spuneau ca sunt un fel de "killjoy", unul care daca este invitat la o petrecere e sigur ca va strica cheful tuturor cand va deschide discutia despre vreun termen limita depasit la vreo lucrare pentru vreun client sau despre vreun raport prost intocmit in urma cu vreo luna!
Nu ma pricep la a ma deconecta si cu asta basta! Cine ma intelege, ma intelege, cine nu, nu...
De aceea, m-a mirat invitatia Andreei...in ultima perioada eram luat ca atare si toti imi acceptau absenta de la petrecerile corporate.

- Andreea, nu vin, am niste rapoarte de terminat si sunt tare in urma...

- Nu stii ce pierzi...

Pe cand iesea din birou mi-a aruncat in treacat un...

- ...venea si Adriana...

Se schimbau datele problemei...aaa...ale petrecerii! Nu apucasem sa o invit in oras pe noua noastra colega de care ma indragostisem la prima vedere si asta era un prilej nemaipomenit. M-am prefacut dezinteresat, ca sa nu ma dau de gol (de parca Andreea nu isi daduse seama de sentimentele mele):

- Ce e ala PartySnap pana la urma? 
- Un concept nou. E un device care iti face fotografii pe care le poti edita in real time.
- Fotografii? Aduceti o cabina foto?
- Nuuuuu!!! PartySnap nu este o cabina foto! Este un concept nou, o sa vezi. Vino tu la party si afli acolo...facem poze cu totii, ne distram...

Apoi ma vede ca nu m-a prins cu distractia...isi da seama si zice:

-...facem si team building cu ocazia asta...

Aaa, daca era vorba despre team building parca nu mi se mai parea ca pierd timpul aiurea.

- Asa da! zic eu. Pune-ma pe lista!

Abia asteptam sa petrec si eu o seara "in oras" cu Adriana! "In oras" era exprimarea noastra pentru spatiul de deconectare amenajat la ultimul etaj al cladirii de birouri...nu prea aveam timp sa iesim la modul propriu-zis, deh, corporatisti, asa ca atunci cand chiar ne doream sa ne deconectam o ora-doua, mergeam "in oras" si ne relaxam.

PartySnap. Device-ul


Petrecerea era sambata seara. Am ajuns devreme...imi place sa ajung asa pentru ca sa nu trebuiasca sa intru intr-o incapere plina de ochi care se uita la mine! De fapt, ajunsesem mult prea devreme - in urma mea, la 5 minute, au venit Andreea si operatorul "device-ului - vedeta a petrecerii", un fotograf specializat pentru realizarea si editarea fotografiilor facute cu PartySnap. Dar, pentru a nu va mai tine in suspans, haideti sa va explic cum sta treaba cu Party Snap-ul asta.
Aparatul arata cam asa:


Fotograful, atunci cand il monta, mi-a explicat ca este mai mult decat un device care realiza fotografii pentru evenimente corporate la o rezolutie de invidiat. Era un...cum sa va zic...un PartySnap! 

- Aici este camera foto, imi spuse el aratandu-mi camera din dreapta aparatului, care preia imaginile la o rezolutie care iti permite sa te "joci" cu ele ulterior cum vrei. Mai mult, aparatul poate folosi tehnologia green screen - vezi ecranul ala verde din spatele salii? imi spuse el aratandu-mi o panza verde, uriasa. Ne fotografiem cu totii acolo si apoi "calatorim" unde vrem noi, punand ce fundal vrem noi. 

Bineinteles, am vrut sa incerc pe loc dracovenia de aparat. Operatorul mi-a aratat unde sa stau si apoi mi-a facut fotografia pe care a editat-o imediat - parea de parca mi-ar fi facut poza la New York! 

- Impresionant, am spus eu...

- Da, si asta nu e tot, a zis fotograful. 

Imediat l-am vazut cum merge sa editeze ceva pe ecranul PartySnap-ului si mi-a scos la imprimanta o fotografie in care nu numai ca eram la New York dar ma imbracase si in Mos Craciun! 
M-a amuzat teribil si am scos repede telefonul sa fac o fotografie a fotografiei trucate pe care tocmai o scotea la imprimanta.

- Ce faci?
- Vreau sa fac o fotografie cu telefonul sa o am amintire si sa o distribui pe Facebook!
- O poti distribui pe Facebook automat din functiile PartySnap-ului!
- Serios??? Cum?


Mi-a aratat ca se poate seta un cont de Facebook pe care sa postezi automat toate fotografiile realizate si editate. Am postat pe contul firmei fotografia cu "mosul" la New York cu un comentariu dragut: "Sunt la New York sa umplu sacul Mosului cu cadouri pentru colegi!"

PartySnap. Petrecerea


Dupa o jumatate de ora, timp in care umplusem contul de Facebook al firmei cu fotografii editate in PartySnap, au inceput sa apara si colegii. Bineinteles, asa cum era de asteptat, fotografiile postate de mine le starnisera curiozitatea - in primul rand, faptul ca in sfarsit ajunsesem si eu la o petrecere era ceva destul de inedit pentru ei, dar faptul ca ma si distram realizand fotografii de efect cu PartySnap-ul era ceva cu totul iesit din comun! 
Doua ore, fara exagerare, petrecerea s-a tinut in jurul noii atractii de la ultimul etaj al cladirii de birouri. Rand pe rand am facut cu totii fotografii care pareau realizate pe crestele muntilor sau pe malul marii, deghizati in pirati sau imbracati precum in desenele animate - cu PartySnap totul devenise posibil iar fotodivertismentul era urcat la un alt nivel!
Asa am aflat ca Andreei i-ar sta foarte bine cu mustata, pe Vlad il prinde perfect un costum de cavaler iar Ramonei nu i-ar sta deloc rau cocotata in spatele lui Dorin!



Adriana


Dupa ce i-am prezentat ca un cunoscator PartySnap-ul  atunci cand in sfarsit a "aterizat" si ea la petrecere ne-am facut cateva fotografii foarte dragute impreuna, editandu-le in fel si chip. Apoi am stat langa ea toata seara si am vorbit despre cate-n luna si in stele, profitand de faptul ca ai nostri colegi se distrau de minune cu trucajele fotografice pe care le realizau instant.

Mi-a prins bine PartySnap-ul! Am uitat pentru intreaga seara de deadline-uri, optimizari, rapoarte si clienti si am petrecut minunat alaturi de Adriana si colegii mei de la birou.
Data viitoare poate o si sarut! :-)

Acest articol a fost scris pentru proba PartySnap din cadrul competitiei Super-Blog 2016.

Comentarii

  1. Trebuia sa ai curaj sa o saruti la party. Dar nu e timpul pierdut... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :-) daaa... Asa e...pana la finalul concursului poate o si sarut, in vreun articol viitor... :-))
    P.S. Abia am cunoscut-o in "Fior timid"!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Transformă-ți grădina într-o oază de relaxare cu Biano!

Sanatate de la Sano Vita

Cum am invatat sa vorbesc "retelistica"...